100% KWALITEIT

h2

HET VERSCHIL MAKEN DOOR SNELHEID EN FLEXIBILITEIT

ProTass is een kleinschalig en slagvaardig bedrijf in het hart van Brainport Eindhoven. Met maatwerkproductie van hoogwaardige elektronische componenten stellen we onze klanten in staat innovatieve producten te ontwikkelen en te produceren. Onze technische en organisatorische inrichting is er volledig op gericht orders binnen een zo kort mogelijke tijd in productie te kunnen nemen. Daarmee geven we onze klanten een voorsprong op een wereldmarkt waar snelheid en flexibiliteit het verschil maken.

OOK IN EMS GELDT: SERVICE IS MENSENWERK

De beste service verlenen in een veeleisende markt als EMS; dat vergt constant opereren op het scherp van de snede. Onze medewerkers hebben dan ook de deskundigheid en ervaring in huis om problemen voor te zijn en optimale oplossingen te bedenken. En de flexibiliteit om snel te schakelen, en een tandje bijzetten als dat nodig is. Of u nu contact heeft met de telefoniste, inkopers, werkvoorbereiders of de directie; iedereen weet direct waar het over gaat. We kennen onze klanten en spreken uw taal.

SINDS 2005

ProTass werd opgericht in 2005. Met onze no nonsense aanpak en klantgerichtheid ontwikkelden we ons al snel tot een gewaardeerde partner voor klanten die hoge eisen stellen aan levertijd en service. Begin 2014 vestigde ProTass zich in een modern bedrijfsgebouw aan de Tarasconweg in Eindhoven waar we beschikken over ruime productiefaciliteiten. Met state of the art precisieapparatuur voor handbestukken en een stofvrije en klimaatbeheerste ruimte voor geautomatiseerde printassemblage.