VAN PROTOBORD VIA NULSERIE TOT MASSAPRODUCTIE

ProTass biedt klantspecifieke oplossingen voor de ontwikkeling en productie van printed cicuit boards. Dat doen we voor zowel kleine zelfstandige ontwikkelaars als industriële marktpartijen. We kunnen zorgen voor de realisatie van concept tot protobord en via nulserie naar kleine of grote productieseries, zowel volgens maatstaven voor Design for Manufacturing als Design for Excellence. Bij zeer grote productieseries kunnen we begeleiding bieden bij outsourcing in het buitenland.

ZOWEL SMT ALS THROUGH HOLE BESTUKKEN

ProTass assembleert printed circuit boards op basis van zowel geautomatiseerd SMT-bestukken als through-hole en hand-bestukken. We beheersen conventionele en geavanceerde technieken zoals reflow solderen, geautomatiseerd golfsolderen en handsolderen, eventueel onder een microscoop. Procesbewaking gebeurt met SPI- en AOI-inspectie. Indien gewenst zorgen we ook voor het programmeren en testen van de componenten.

ONTWIKKELING VAN VERVANGENDE COMPONENTEN

Naast ontwikkeling en productie van componenten voor nieuwe producten, richt ProTass zich ook op ontwikkeling van vervangende componenten voor lopende producten. Tot de mogelijkheden behoort het uitzoeken van pin compatible vervangende componenten, her-layout van de print of een functionele ontwikkeling om bestaande componenten te vervangen.