Even voorstellen – Sanne Koning, Marketing

Blogpost_header_marketing

Even voorstellen – Sanne Koning, Marketing

Sinds begin dit jaar heeft ProTass nieuwe versterking binnen zijn team in de vorm van een online marketing medewerker. Mijn naam is Sanne Koning en ik help ProTass als marketing medewerker in het jaar 2021 bij de uitbreiding van de huidige marketing strategie.

Maak kennis met Sanne

Ik ben voor het eerst in aanraking gekomen met online marketing via mijn studie, International Media and Entertainment Management aan Breda University of Applied Sciences. Deze studie, ook wel IMEM genoemd, is een erg brede studie gericht op productie, content en marketing. Ik vond en vind het nog steeds erg interessant om te leren over het gedrag van consumenten en hoe je deze consumenten het beste kan benaderen om de juiste doelstellingen te behalen. Tijdens mijn studie koos ik er dan ook voor om de specialisatie marketing te volgen.

Blogpost_Foto_marketing

Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in de marketing wereld via verschillende bedrijven door middel van een meeloopstage en afstudeerstage, deze ervaringen liggen in de B2C markt en in de B2B markt. Ik ben er klaar voor om mij nu helemaal te verdiepen in de B2B markt en ook een beetje mee te krijgen wat o.a. PCB en geautomatiseerd SMD nou precies in houdt.

Bij ProTass krijg ik de mogelijkheid om de veelzijdigheid van online marketing te ontdekken en te benutten. Mijn werkzaamheden zijn daarom ook erg breed, van SEO/SEA, content marketing, social media marketing tot aan nieuwsbrief uitingen.

Ambities voor de toekomst

ProTass heeft de ambitie om te groeien in de online wereld. In 2020 is ProTass hier al mee gestart door middel van een groei op basis van SEA & SEO. Ik ga er samen met het bedrijf voor zorgen dat ProTass online nog meer zichtbaar is en dat de website feilloos loopt en duidelijk in elkaar zit. Dit is al van start gegaan met onze nieuwe website, gemaakt in samenwerking met J. Ottenheijm. Ook is het van belang dat ProTass langdurige samenwerkingen blijft aangaan in het komende jaren. Er zijn dus veel plannen om te verwezenlijken in 2021!

Hou deze website en onze social media kanalen goed in de gaten om als eerst de nieuwste updates te kunnen ontvangen binnen de branche en binnen ProTass. Zo zijn wij te vinden op LinkedIn en op Facebook

Wilt u ook de andere medewerkers uit ons team leren kennen?