ProTass | Afstudeeropdracht
Ben jij student marketing en zoek jij een gave afstudeeropdracht? Heb jij altijd al in een technische organisatie aan de slag willen gaan?
HBO, afstudeeropdracht, strategisch marketingplan, Eindhoven
16618
post-template-default,single,single-post,postid-16618,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

HBO Marketing afstudeerder

HBO Marketing afstudeerder

Ben jij student marketing en zoek jij een gave afstudeeropdracht? Heb jij altijd al in een technische organisatie aan de slag willen gaan? Dan zoekt dit Brabantse bedrijf in Eindhoven jou voor het schrijven van een strategisch marketingplan! Onze organisatie wil binnen enkele jaren de omzet verdrievoudigen en zoeken een ambitieuze afstudeerder waarbij mogelijkheden zijn tot doorgroei binnen de organisatie! Is je interesse nu gewekt? Reageer dan direct met je motivatie en CV!

Vacatureomschrijving

ProTass is actief in de industriële automatisering. De afgelopen jaren hebben we een sterke fundament gebouwd en nu willen we binnen 5 jaar de omzet en groei vergroten. Hiervoor hebben we de technische kennis in huis en staan we er commercieel goed voor. Om marketing meer prioriteit te geven zoeken we een ambitieuze afstudeerder die ons wil komen ondersteunen!

Als afstudeerder ga je een 50/50 opdracht aan. Waarbij je voor de ene helft aan de slag gaat met het schrijven en onderzoeken van een strategisch marketingplan. Voor de andere helft ga je aan slag met werkzaamheden op marketing gebied. Hierbij dien je een interne en externe analyse uit te voeren waarbij belangrijke vragen zoals doelgroep, imago, marketingcommunicatiemiddelen en online marketing zoals aspecten van SEA en SEO aan bod komen.

Door middel van trial and error ga je resultaten verzamelen die je meteen voor je scriptie kan gaan inzetten. Daarnaast zijn die activiteiten natuurlijk ook meteen inzetbaar voor het bedrijf.

Tijdens het afstuderen krijg je begeleiding van de directie en de commerciële afdeling. Wij zoeken een afstudeerder die direct na het afronden de studie bij ons aan de slag wil gaan.

Mogelijk groeit hier jouw nieuwe job!

Wij zijn gevestigd in Eindhoven en zijn actief in de industriële automatisering. De laatste jaren hebben we een enorme groei doorgemaakt en willen wij dit ook doorzetten voor de komende jaren. We hebben de technische kennis in huis en staan er commercieel goed voor. De sfeer intern is informeel en we hebben de  Brabantse gezelligheid hoog in het vaandel staan.

Profiel  kandidaat
  • Affiniteit met techniek
  • Sociaal
  • Ambitieus
  • Echte Marketeer
  • Initiatiefrijk
  • Zelfstandig
Kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de heer Walter Staals en mocht e.e.a. je aanspreken stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar wstaals@protass.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Marketing? De elektronica branche is zeer behoudend. Ben jij die creatieve kunstenaar die bij ProTass de markt kan losschudden en past bovenstaande vacature je, dan reageer!
protass
admin@protass.nl
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.