Kleine productie series

printplaat

Kleine productie series

ProTass biedt klant specifieke oplossingen voor de ontwikkeling en productie van PCBA’s. Wij doen dit voor zowel kleine zelfstandige ontwikkelaars met kleine productie series, als industriële marktpartijen met middel/grote productie series. Bij zeer grote productieseries kunnen wij begeleiding bieden bij outsourcing in het buitenland.

Kleine productie series zijn perfect voor kleine zelfstandige ontwikkelaars. Wij staan u projecten met innovatieve ideeën graag bij met het assembleren van printplaten, halffabricaten en/of eindproducten. ProTass beschikt over ruime productiefaciliteiten met meerde productielijnen waardoor er de mogelijkheid is om high mix low volume te produceren. Ook vinden wij het erg belangrijk om een goeie samenwerking te creëren met onze klant. Van idee tot eindproduct willen wij u de beste service én kwaliteit leveren.

Protocalculator

Wilt u zo snel mogelijk u prijs weten en geen tijd verliezen met het aanvragen van een offerte? Op onze website vindt u de mogelijkheid om online u prijs te berekenen tot en met 5 PCB’s (Printed Circuit Board). U kunt dit berekenen met de protocalculator. De getoonde prijs is geheel afhankelijk van het aantal SMD componenten en aantal TH componenten. Vul deze aantallen in, enkelzijdig of dubbelzijdig en het aantal verschillende componenten en bereken u prijs per stuk. Bereken snel uw prijs.

Offerte binnen 8 uur

Naast de mogelijkheid van onze protocalculator bieden wij ook de offerte mogelijkheid om binnen 8 kantooruren na aanvraag uw offerte binnen te hebben. Hierbij zijn er drie stappen te volgen waarbij u na aanvraag een bevestigingsmail ontvangt met de benodigde gegevens. Tevens wordt u doorverwezen naar het offerte-aanvraag-specificatie-formulier. Door middel van het gebruik van dit formulier kunt u de aanvraag gemakkelijk specificeren. Bij binnenkomst van de specificaties voor 10:00 ontvangt u dezelfde dag nog uw prijs in huis!

Complete offerte

Heeft u zelf liever direct een complete offerte? Vul dan het offerte-aanvraagformulier van onze offerte pagina in.