ProTass | Enrico Kastelijn
16320
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16320,page-child,parent-pageid-15561,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Enrico Kastelijn

Maak kennis met mij

Ik stel mij graag even voor

Vanaf 2016 ben ik in dienst bij ProTass in de functie van inkoper. Met mijn HTS-elektro en meer dan 10 jaar ervaring in een elektronica-productie omgeving oefen ik met gedegen kennis, ervaring en met veel plezier mijn functie uit.

 

In mijn loopbaan heb ik ook kennis en ervaring opgebouwd in bedrijfssoftware en Lean manufacturing. Deze kennis en ervaring gebruik ik bij ProTass om de inkoopprocessen verder te optimaliseren en te automatiseren. Tevens is het mijn uitdaging de voorraad beter beheersbaar te maken en nog verder te verlagen. Vanuit mijn functie als inkoper stuur ik het magazijn aan om productie op het juiste tijdstip te voorzien van de juiste materialen. De schaarste in de markt maken het wel dat er een dagelijkse uitdaging is om de materialen op tijd binnen te hebben om onze klanten op tijd te kunnen beleveren.

Meer over mij persoonlijk

In mijn privéleven ben ik vooral sportief, vind contact met familie en vrienden ook belangrijk en heb ik 2 kinderen.

Contact met mij

040 – 78 030 003

inkoop@protass.nl