ProTass | Ruud Ekas
16251
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16251,page-child,parent-pageid-15561,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Ruud Ekas

Maak kennis met mij

Ik stel mij graag even voor

Mijn werkzaamheden bij ProTass zijn voornamelijk calculaties en werkvoorbereiding. Samen met mijn collega Enrico Kastelijn doe ik ook de inkoop van proto projecten. De aangeleverde informatie wordt door mij omgezet in inkoop en productie gegevens. Zo zorg ik ervoor dat uw product zo efficiënt als mogelijk gemaakt wordt maar ook binnen het budget blijft.

 

Na mijn opleiding MTS-elektronica heb ik eerst mijn dienstplicht vervuld. Hierna, in 1985 ben ik gestart op de Test afdeling bij een elektronicabedrijf. In de jaren daarna heb ik allerlei functies gehad binnen deze branche. Verder ben ik getrouwd en hebben we samen een dochter en een zoon.

Meer over mij persoonlijk

Formule-1 is mijn passie en ik kijk iedere race op tv. Ieder jaar probeer ik samen met een vriend een GP te gaan bezoeken. Enkele circuits waar we ondertussen geweest zijn, Ilmola, Francorchamps, Hockenheim, A1 Ring (Spielberg), Nurnburgring, Magny Cours, Silverstone, Monza, Cataluny, Istanbul park en Hungarian Grandprix (Budapest). We houden van vakantie vieren, het uitzoeken van nieuwe vakanties is een leuke bezigheid. Liefst elk jaar een andere plaats, geen luie vakantie, er moet wel wat te doen zijn.

Contact met mij

040 – 78 030 004

rekas@protass.nl