ProTass | Walter Staals
16310
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16310,page-child,parent-pageid-15561,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Walter Staals

Maak kennis met mij

Ik stel mij graag even voor

Ik ben 56 jaar jong en sinds september 2018 in dienst als accountmanager van ProTass. Als accountmanager beheer je een aantal klanten van het bedrijf. Je geeft advies, je denkt mee met de klant (account), en je zorgt voor verkoop.

 

Door mijn ervaring heb ik geleerd dat de kunst van een accountmanager is te zorgen voor verspreide contactmomenten door het hele jaar heen, en niet alleen bij transacties. Helaas komen veel accountmanagers alleen in beweging als ze iets kunnen verkopen.
Mijn uitdaging is niet alleen het opschroeven van omzetten en het op een juiste wijze onderhouden van contacten met 6 contactmomenten per jaar. Het leveren van unieke prestaties is écht mijn doel. Mezelf en de organisatie verder laten groeien behoren hier zeker bij.

Unieke prestaties en mijn doelstellingen

Waarom is ProTass geen nummer 1 in de markt? Of worden er nog geen onderdelen door ProTass geleverd die morgen op de maan landen of overmorgen naar mars toe gaan? Waarom werken wij geen 24/7/365? Hoe gaan wij dit alles vandaag nog aanpakken en niet morgen? Uiteraard is een voorwaarde van een doelstelling dat deze wel haalbaar en rendabel moet zijn. Mijn lat ligt dagelijks hoog. Geen 2de plaats voor mij, dit was vroeger al zo en niet alleen in de sport.

 

In de eerste periode bij ProTass steek ik veel tijd in het opdoen van productkennis. Inmiddels doe ik dagelijks koude acquisitie en de contacten onderhouden met bestaande relaties. Heb een hekel aan verkooppraatjes. Gelukkig is dit ook kenmerkend voor ProTass. Veel bestaande relaties zijn ons al jaren trouw. Vanwege dit vertrouwen werken wij voor hen veelal op nacalculatie. De levertijd is hierdoor zo kort als mogelijk.

Meer over mij persoonlijk

In mijn vrije tijd verneem ik graag de ontwikkelingen van het internet. Voor mijn gevoel zijn we net voorbij start en kan er morgen veel meer, maar helaas zijn wij als mens te traag om sneller op te schakelen. In het weekend veel op de mountainbike en mezelf geheel leeg fietsen. En als het weer het toelaat doe ik ook graag kitesurfen.
Tja, ondanks het sportieve krijg ik helaas toch een buikje. Dus hier moet aan gewerkt worden. Mensen die zeggen dat een buikje mag als je de 50 gepasseerd bent vinden vaak voor veel zaken excuses, en aan excuses heb ik een hekel. De dag bestaat immers uit 24 uur. De vraag is hoeveel uur lig jij op bed?

Contact met mij

06 – 10 064 919

wstaals@protass.nl