ProTass | Vacature Projectleier (Fulltime/38 uur)
Ben je op korte termijn beschikbaar en vind je het leuk om in een technische productieomgeving als projectleider te werken? Dan komen we graag met je in contact voor onze vacature van projectleider waarbij het je uitdaging is om onze productie draaiende te houden.
vacature, vacatures, eindhoven, projectleider, techniek
15943
post-template-default,single,single-post,postid-15943,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Projectleider (M/V – Fulltime/38 uur)

Projectleider (M/V – Fulltime/38 uur)

Als Projectleider ben je het technische aanspreekpunt vóór, tijdens en na de uitvoering van de order voor je collega’s en voor de klanten/relaties en leveranciers. Elk project heeft meerdere fasen. De Projectleider is bij start van het project, de begroting en de planning. Hij zal  de voortgang bewaken en daarna alles afronden tot aan de levering. In elke fase heeft de Projectleider andere vaardigheden nodig.  Je rapporteert regelmatig de voortgang aan de directie.

Je werkzaamheden bestaan uit:
  • Aansturen en leiding geven aan het team van inkoop, expeditie, magazijn, calculatie en werkvoorbereiding.
  • Je draagt zorg voor begrotingen en het aanvragen en inhoudelijk beoordelen van offertes.
Verantwoordelijkheden:

Je bent verantwoordelijk voor de calculaties van de offerte, de afdelingen inkoop, magazijn, expeditie, en werkvoorbereider/calculator. Je verricht werkzaamheden op kantoor en/of in de productiehal. Je bent de schakel tussen ontwerp, calculatie, inkoop en uitvoering.

De Projectleider is samen met de afdelingshoofd assemblage eindverantwoordelijk voor het project.

Opleiding en ervaring

Je hebt een afgeronde MTS+/HBO opleiding op het gebied van elektronica. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring een soortgelijke functie in een technische omgeving en hebt kennis van methoden en systemen voor projectmanagement.

De Projectleider is bij ons zowel een coördinator en een leider. Het komt erop neer dat de Projectleider in de ene rol meer aan het samenwerken en communiceren is dan in de andere rol. Welke rol hij dan ook speelt, steeds geldt dat de ontwikkeling van een product altijd centraal staat.

Je kan goed zelfstandig en in teamverband werken, je bent accuraat en klant- en oplossingsgericht. Je toont initiatief, bent stressbestendig, goed in staat te plannen en het organiseren.

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!

Deze functie is voor lange tijd met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!
Mocht e.e.a. je aanspreken stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar info@protass.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Jos Kivits.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ken je een ander die zoek is naar een andere of nieuwe uitdaging in de techniek? Deel dan graag onze vacatures!
protass
admin@protass.nl
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.