Beknopt bedrijfsprofiel

ProTass B.V.

ProTass is een dienstverlenend elektronica productie bedrijf dat werkzaam is in de EMS branche. ProTass assembleert printen zowel op basis van geautomatiseerd SMT bestücken en reflow solderen als conventioneel hand-bestücken met golf-solderen en handsolderen. ProTass vervult het gehele productie traject, vanaf inkoop tot volledige assemblage en box building. Vanuit onze locatie in Eindhoven, kunnen wij U een hoge mate van technische en organisatorische flexibiliteit bieden.

De klanten die wij bedienen variëren van ontwikkelbedrijven met prototypes en producties van enkele stuks die handmatig geproduceerd worden tot grote specialistische bedrijven (OEM) waarvoor wij kleine tot middelgrote grote series geautomatiseerd produceren (Low volume / High mix).

Verder assembleren wij ook eindproducten en kunnen zowel sub-assemblies als eindproducten testen op basis van speciaal gebouwde testmiddelen.
Steeds vaker nemen wij ook de behuizing voor onze rekening. Dit inclusief kabels, aansluitingen, maar ook de handleidingen en software. Hierdoor beschikken de klanten over kant-en-klare elektronica die ze direct in hun eigen cabinetten of producten kunnen opnemen.
Wij zijn typisch ingericht om samen met de ontwikkelafdeling van onze klanten via een DFM analyse een optimale en kostefficiënte productie in te richten van proto borden via 0-serie naar kleine tot middelgrote productie series.

Het aantal bedrijven dat gebruik maakt van onze flexibiliteit om proto’s en reguliere productie snel en probleemloos geleverd te krijgen, neemt maandelijks toe, mede ook door onze Proto Calculator.
Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen hebben aarzel dan niet om contact op te nemen.

Wij komen met alle plezier het één en ander toelichten.

Met vriendelijke groet,

ProTass B.V.
Tarasconweg 11
5627 GB Eindhoven
Nederland

Bereken snel en eenvoudig uw prijs online