Over ons

It's all in the details!

Wie zijn wij

Met onze no nonsens aanpak en klantgerichtheid hebben we ons ontwikkeld tot een gewaardeerde partner voor klanten die hoge eisen stellen aan levertijd en service. Begin 2014 vestigde ProTass zich in een modern bedrijfsgebouw aan de Tarasconweg in Eindhoven waar we beschikken over ruime productiefaciliteiten. Met meerdere productielijnen kunnen we highmix low volume en grotere productieseries produceren.

Pro-actief meedenken

ProTass denkt pro-actief mee voor een optimale oplossing in elke stap in het ontwikkel- en productietraject. Steeds kijken we kritisch naar de keuzes die zijn gemaakt. Kan het misschien anders? Slimmer? Sneller? Dankzij strategisch supply chain management bereiken we de optimale afweging van kostenbeheersing, ontwerp en productie-eisen.

Snel schakelen en flexibel plannen

ProTass is er in gespecialiseerd om binnen de kortst mogelijke tijd een optimale en kostenefficiënte PCBA-productie in te richten. Dat doen we via een DFM- of DFX-analyse en eventueel in samenwerking met de ontwikkelafdeling van de klant. Dankzij onze veelzijdige assemblageapparatuur en deskundige medewerkers kunnen we snel omschakelen en flexibel plannen. Bij productiebehoefte zullen we daar waar nodig onze productiecapaciteit laten ademen.

Kwaliteit tot in perfectie

Onze klanten ontwikkelen innovatieve producten. Wij leveren d.m.v. een hoogwaardig machinepark en opgeleide medewerkers maatwerkproductie. Onze technische en organisatorische inrichting is er volledig op gericht orders binnen een zo kort mogelijke tijd in productie te kunnen nemen. Door met onze opdrachtgevers samen te werken geven we hen een voorsprong op een markt waar snelheid en flexibiliteit het verschil maken.

U bent van harte welkom

Wij zijn trots op ons bedrijf en dat dragen we graag uit.
Uiteraard bent u van harte welkom en willen wij u de organisatie achter ProTass graag laten zien.
Omdat ons bedrijf niet voor iedereen op de route ligt geven wij u, met de foto’s hieronder, een beeld van onze organisatie.

Contact met ons team

Onze medewerkers hebben de deskundigheid en ervaring in huis om problemen voor te zijn en optimale oplossingen te bedenken. De flexibiliteit om snel te schakelen en een tandje bij te zetten als dat nodig is. Of u nu contact heeft met onze telefoniste, verkoop, inkoop, werkvoorbereiding of directie; iedereen weet direct waar het over gaat. Door de nauwe samenwerking van onze afdelingen profiteert u als klant vanaf de tekentafel. Wij kennen onze klanten en spreken uw taal. Heeft u een vraag, of heeft u advies nodig?
Neem gerust contact met ons op.

Bereken snel en eenvoudig uw prijs online