Werkwijze

Uw wens is ons doel!

Wie zijn wij

Met onze no nonsens aanpak en klantgerichtheid hebben we ons ontwikkeld tot een gewaardeerde partner voor klanten die hoge eisen stellen aan levertijd en service. Begin 2014 vestigde ProTass zich in een modern bedrijfsgebouw aan de Tarasconweg in Eindhoven waar we beschikken over ruime productiefaciliteiten. Met meerdere productielijnen kunnen we highmix low volume en grotere productieseries produceren.

Uw wens

Uw wens is ons startpunt. De ontwikkelaar zorgt voor de realisatie en samen zorgen wij voor een kwaliteitsproduct.

Ons Advies

Wij zijn pro-actief. Wij zoeken samen met u een optimale oplossing in elke stap in het ontwikkel- en productietraject.

De ontwikkeling

Wij zijn gespecialiseerd om binnen de kortst mogelijke tijd een optimale en kostenefficiënte PCBA-productie in te richten.

Het assembleren

Met meerdere productielijnen van highmix low volume tot grotere productieseries produceren. Daag ons uit!

Advies én pro-actief meedenken

Wij zijn pro-actief. Wij zoeken samen met u een optimale oplossing in elke stap in het ontwikkel- en productietraject. Steeds kijken we kritisch naar de keuzes die zijn gemaakt. Kan het misschien anders? Slimmer? Sneller? Dankzij strategisch supply chain management bereiken we de optimale afweging van kostenbeheersing, ontwerp en productie-eisen. Wij adviseren de beste ontwikkel- en productiemethode om uw innovatieve producten te kunnen leveren.

Snel schakelen én flexibel plannen

Wij zijn gespecialiseerd om binnen de kortst mogelijke tijd een optimale en kostenefficiënte PCBA-productie in te richten. Dat doen we via een DFM- of DFX-analyse en eventueel in samenwerking met de ontwikkelafdeling van de klant. Dankzij onze veelzijdige assemblageapparatuur en deskundige medewerkers kunnen we snel omschakelen en flexibel plannen.
Met onze online proto calculator kunt u een keuze maken welke optie het beste bij u past. Want u wilt toch geen kostbare tijd verliezen met een offerte aanvragen? It’s all about the details.

Slagvaardig ontwikkelen en produceren

Onze klanten ontwikkelen innovatieve producten. Wij leveren d.m.v. een hoogwaardig machinepark en opgeleide medewerkers maatwerkproductie. Onze technische en organisatorische inrichting is er volledig op gericht orders binnen een zo kort mogelijke tijd in productie te kunnen nemen. Door met onze klanten en leveranciers samen te werken geven we hen een voorsprong op een markt waar snelheid en flexibiliteit het verschil maken. Begin 2014 vestigde ProTass zich in een modern bedrijfsgebouw aan de Tarasconweg in Eindhoven waar we beschikken over ruime productiefaciliteiten. Met meerdere productielijnen kunnen we kleine highmix low volume en grotere productieseries produceren.

De beste service en klantgerichte support

Wij verlenen graag de beste service in de veeleisende markt als EMS. We opereren hierbij voor u het liefst op het scherpst van de snede. Onze medewerkers hebben deskundigheid en ervaring in huis om problemen voor te zijn en optimale oplossingen te bedenken. De flexibiliteit om snel te schakelen en een tandje bijzetten als dat nodig is. Of u nu contact heeft met onze telefoniste, verkoop, inkoop, werkvoorbereiding of directie; iedereen weet direct waar het over gaat. Door de nauwe samenwerking van onze afdelingen profiteert u als klant vanaf de tekentafel. Wij kennen onze klanten en spreken uw taal. Met onze no nonsense aanpak en klantgerichtheid hebben we ons ontwikkeld tot een gewaardeerde partner voor klanten die hoge eisen stellen aan levertijd en service.