ProTass | Offerte aanvragen
17014
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17014,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Offerte aanvragen

Snel op uw wensen inspelen.

Wij hebben 3 calculatie­mogelijkheden voor u

Binnen de elektronicabranche is het “normaal” dat een offerte voor PCB-assemblage pas dagen tot zelfs weken later dan de aanvraagdatum wordt ontvangen. ProTass vindt dat dit in deze tijd niet meer kan.

Daarom geven wij u 3 verschillende calculatiemogelijkheden. Ú bepaalt welke oplossing optimaal aansluit bij uw wens.

 

Kies zelf één van onze 3 calculatie-methoden die het best bij u past.

Hallo, ik ben Walter Staals, uw contact persoon. Ik help u graag. Stuur uw e-mail naar wstaals@protass.nl of bel mij direct.

Wij hebben 3 calculatiemogelijkheden voor u

Binnen de elektronicabranche is het “normaal” dat een offerte voor PCB-assemblage pas dagen tot zelfs weken later dan de aanvraagdatum pas wordt ontvangen. ProTass vindt dat dat in deze tijd niet meer kan.

Daarom geven wij u 3 verschillende calculatiemogelijkheden. Ú bepaalt welke oplossing optimaal aansluit bij uw wens.

 

Kies zelf één van onze 3 calculatie-methoden die het best bij u past.

Hallo, ik ben Walter Staals, uw contact persoon. Ik help u graag. Stuur uw e-mail naar wstaals@protass.nl of bel mij direct.

Kies de calculatie-methode die het best bij u past.

Klik op een button hieronder

  • Ik wil binnen 8 uur een offerte ontvangen

    Voor al uw printplaten waar u snel de assemblage prijs van wilt weten. Bij opdracht verzorgt ProTass voor u de inkoop.

  • Ik wil direct online de prijs van proto’s berekenen

    Voor al uw Rapid Proto Typings t/m 5 stuks direct factuurprijs. Gebruik de online calculator-tool en bepaal zelf uw prijs, aantal en snelheid.

  • Ik wil een complete offerte voor assemblage met inkoop ontvangen

    Samen specificeren we uw wensen. Wij calculeren de complete prijs en levertijd van de materialen en assemblage naar wens van uw opdracht. Daag onze snelle en flexibele service uit!

Binnen 8 uur een assemblageprijs ontvangen

Wilt u binnen 8 uur uw assemblageprijs weten? Volg snel en gemakkelijk de stappen hieronder!

STAP 1

Stuur uw e-mailadres via onderstaand invulveld.

STAP 2

U ontvangt van ons een bevestigingsmail voor uw aanvraag met de benodigde gegevens. Tevens wordt u doorverwezen naar het offerte-aanvraag-specificatie-formulier, waarmee u uw aanvraag gemakkelijk kunt specificeren.

 

Wanneer wij voor 10:00 uw specificaties ontvangen dan heeft u dezelfde dag nog uw prijs in huis!

STAP 3

Verstuur uw offerteaanvraag-formulier naar ons terug. Zodra wij deze ontvangen hebben starten wij met calculeren en ontvangt u binnen 8 uur (kantoortijd) uw assemblageprijs!

 

Bij opdracht verzorgen wij voor u de inkoop van alle materialen.

Zelf online prijs berekenen

Wilt u geen kostbare tijd verliezen met een offerte aanvragen? Gebruik dan onze Proto Calculator. Hiermee berekend u zelf online de prijs voor uw Rapid Proto Typings tot 5 stuks. Bepaal zelf uw prijs, aantal en levertijd, dan produceren wij bij opdracht geheel volgens uw wensen! Wilt u gebruik maken van uw online prijsaanbieding? Stuur ons een bericht via het invulveld onder de calculator.Aantal pcb"s   1 2 3 4 5   Eenmalige kosten
                 
Levertijd   10 dgn 1,00 2,00 3,00 4,00 5,00   6,00
    5 dgn 7,00 8,00 9,00 10,00 11,00   12,00
    3 dgn 13,00 14,00 15,00 16,00 17,00   18,00
    24 uur 19,00 20,00 21,00 22,00 23,00   0,00

De calculator-tool geeft een prijs aanbieding zonder materiaalkosten en is op basis van pcb’s met max. afmeting van 300x250 mm zonder BGA-componenten. Verzorging van de inkoop van de benodigde materialen is ook mogelijk.

Ik ben geïnteresseerd in de productie van Proto’s. Ik wil graag contact!

Een complete offerte op maat aanvragen

Uw wens is ons startpunt. Samen zoeken we een optimale oplossing in iedere stap van het ontwikkel- en productietraject, waar wij gespecialiseerd zijn in het zo kort mogelijk inrichten van een optimale PCBA-productie. Bij ProTass is van alles mogelijk; van high mix low volume tot aan grotere productieseries en box building. Daag ons uit! Vul het offerteaanvraag-formulier hieronder in!

Offerte-aanvraagformulier