Stefan Eerbeek

Maak kennis met mij!

Ik stel mij graag even voor

Hallo, allereerst mijn leeftijd, ik ben 55 jaar jong en werk nu 6 jaar bij  ProTass. Na mijn opleiding MTS-elektro heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Mijn hoofdtaken bij ProTass zijn de kwaliteitscontrole van PCB’s, en het aansturen van de assemblage afdeling.

Deze laatste taak is vanwege de nog openstaande vacature Hoofd productie. Hierdoor zorg ik ervoor dat iedereen dagelijks volop te werken heeft, maar ook aan het einde van de werkdag op tijd naar huis kan. Dit doe ik zoveel als mogelijk zelfstandig en af en toe in overleg met Jos Kivits, 1 van de 2 directieleden.

Meer over mij persoonlijk

De meeste vrije tijd gaat naar mijn echtgenote Marja waar ik al 25 jaar mee getrouwd ben. In de overgebleven tijd volg ik het liefst het voetbal op tv,  met vooral de ontwikkelingen bij PSV.  Mijn 3de hobby zijn auto’s. Zo heb ik 30 jaar geleden een Triumph Spitfire uit 1976 gekocht waar ik na een jaar rijden besloten heb om deze samen met mijn broer geheel te reviseren. Tja, deze auto ligt nu nog geheel uit elkaar. In welk jaar zal deze klus geheel af zijn ? ?

Contact met mij

040 – 780 30 00