Binnen 8 uur uw assemblageprijs!

8 uur assemblage prijs

Binnen 8 uur uw assemblageprijs!

De 3 calculatie methoden van ProTass: PROTO’S, ARBEID EN COMPONENTEN.

Binnen de elektronicabranche is het “normaal” dat een offerte voor PCB-assemblage dagen tot zelfs weken in beslag neemt. Anno 2019 kan dit echt niet meer. Dat vindt ProTass. Hierom heeft ProTass zijn organisatie aangepast. Van ons krijgt u binnenkort de assemblage-offerte binnen 8 uur!

Assemblage van PCB's is ons vak. Uniek zijn wij door onze Flexibiliteit en Snelheid.

Wij gaan voor u snel schakelen…

…omdat we uniek willen blijven.

Vanaf vandaag kunt U bij een aanvraag voor 10.00h, dezelfde dag nog uw prijs ontvangen!  Is dit te mooi om waar te zijn?

Probeer het maar! Ga naar de website en volg snel en gemakkelijk de stappen. Wij gaan direct voor U aan het werk en U ontvangt binnen 8 uur kantoortijd de assemblagekosten voor uw PCB. Omdat wij de risico’s voor de klant zoveel mogelijk willen uitsluiten, nemen wij het bestellen van de componenten voor uw opdracht in handen.Tevens heeft U de zekerheid dat de productie in Nederland plaatsvind.

Wilt u een prijs voor een proto ontvangen?

Ook onze proto calculator is onderhanden genomen. U kunt vanachter uw computer de assemblageprijs direct uitrekenen én daarbij de levertijd bepalen!

Een verschil bij aanvraag via de proto calculator, is dat de prijsaanbieding zonder materiaalkosten is. Men levert dus alle componenten aan, maar ook dat kan ProTass voor U verzorgen. Hulp nodig, of meer informatie vernemen? Neem gerust contact met ons op.

Ontvang uw prijs naar úw wens.

Om anno 2019 waarde toe te voegen wordt er nagedacht over oplossingen die de klant én ProTass beter maken. Hierom geeft ProTass U de mogelijkheid te kiezen uit 3 verschillende calculatiemogelijkheden:

Keuze A: Volg snel en gemakkelijk de stappen, stuur ons een mail en U heeft binnen 8 uur (kantoortijd) uw assemblageprijs ontvangen.

Keuze B: De proto calculator voor 1 – 5 proto’s. Hiermee heeft U direct online uw assemblageprijs en bepaalt U zelf de prijs, aantal en levertijd.

Keuze C: ProTass verzorgt de complete materiaal- en assemblageprijs voor U volledig op maat.

De calculatiemogelijkheden zijn live op onze vernieuwde offerte pagina! Aan U de keus welke van de 3 het beste bij U past…

Daag ons uit!

Jos Kivits
Directeur ProTass B.V.

Meer weten of eens vrijblijvend brainstormen?