ProTass | Binnen 8 uur uw assemblage prijs!
Als zelfstandig ondernemer ben je natuurlijk altijd bezig met het ontwikkelen van je core business. Weken, maanden en jaren gaan voorbij waarin je iedere keer weer nieuwe kansen en mogelijke ontwikkelingen voorbij ziet komen.
dromen, werkelijkheid, pcb, Eindhoven, ProTass,
16938
post-template-default,single,single-post,postid-16938,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Binnen 8 uur uw assemblageprijs!

Binnen 8 uur uw assemblageprijs!

De 3 calculatie methoden van ProTass: PROTO’S, ARBEID EN COMPONENTEN.

Binnen de elektronicabranche is het “normaal” dat een offerte voor PCB-assemblage dagen tot zelfs weken in beslag neemt. Anno 2019 kan dit echt niet meer. Dat vindt ProTass. Hierom heeft ProTass zijn organisatie aangepast. Van ons krijgt u binnenkort de assemblage-offerte binnen 8 uur!

Assemblage van PCB's is ons vak. Uniek zijn wij door onze Flexibiliteit en Snelheid.

U kan rekenen, en wij gaan gaan voor u schakelen

Omdat we uniek willen zijn…

Vanaf vandaag kunt u bij een aanvraag voor 10.00h, uw prijs nog dezelfde dag ontvangen! Omdat wij de risico’s voor de klant zoveel mogelijk willen uitsluiten, nemen wij het bestellen van de componenten voor uw opdracht in handen. Is dit te mooi om waar te zijn?

Probeer het maar! Mail ons uw BOM-lijst, de Gerberdata en de componentenopstelling naar data@protass.nl, en wij gaan direct voor u aan het werk. U ontvangt binnen 8 uur kantoortijd de assemblagekosten voor uw PCB. Tevens geven wij u de zekerheid dat de productie in Nederland plaatsvind.

Wilt u een prijs voor een proto ontvangen?

Ook onze proto calculator is onderhanden genomen. U kunt vanachter uw computer de assemblageprijs direct uitrekenen én daarbij de levertijd bepalen!

Een verschil bij aanvraag via de proto calculator, is dat men alle componenten aanlevert. Maar, ook dat zouden wij voor u kunnen uitvoeren.  Hulp nodig, of meer informatie vernemen? Bel mij direct op mijn mobiel: 06 100 64 919 of stuur een mail naar wstaals@protass.nl

Ontvang binnen 8 uur een offerte,

Om anno 2019 waarde toe te voegen zal er nagedacht moeten worden over oplossingen die de klant én ProTass beter maken. Hierom geeft ProTass u de mogelijkheid te kiezen uit 3 verschillende calculatiemogelijkheden:

Keuze A: stuur ons een mail en heeft u binnen 8 uur (kantoortijd) de assemblageprijs.

Keuze B is de proto calculator voor 1 – 5 proto’s. Hierbij heeft u direct online uw assemblageprijs zonder inkoopkosten

Met keuze C verzorgen wij de complete materiaal- en assemblageprijs voor u.

De calculatiemogelijkheden zijn voor u al toepasbaar, en wordt binnenkort ook doorgevoerd op de website.

Daag ons uit!

Walter Staals

Accountmanager ProTass B.V.

Meer weten of eens vrijblijvend brainstormen?

walter
wstaals@protass.nl
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.