Even voorstellen – Evert Schut, Accountmanager

blogpost account manager

Even voorstellen – Evert Schut, Accountmanager

Begin deze maand is er een nieuwe medewerker van start gegaan binnen het team van ProTass als account manager. Mijn naam is Evert Schut en ik ben sinds begin mei de schakel geworden tussen ProTass en u als klant binnen mijn functie als account manager.

Maak kennis met Evert

Na de afronding van MTS autotechniek in Apeldoorn ben ik in 1995 gestart aan een loopbaan als beroepsmilitair. Tot 2006 heb ik hier verschillende functies vervuld waaronder korporaal bij de verbindingsdienst en Sergeant (1) bij de Technische dienst.

Na de afronding van Heao commerciële economie in de avonduren ben ik in 2006 gestart met mijn commerciële loopbaan. Zo heb ik 15 jaar ervaring opgedaan als accountmanager binnen verschillende telecombedrijven.

Ik zie mijn nieuw functie bij ProTass als een enorme uitdaging waarbij ik nog veel heb te ontdekken. Het is voor mij belangrijk om als team nieuwe doelen te bereiken en interessante dingen te doen, ik ben dan ook heel blij om voor ProTass aan de slag te gaan.

Ambities voor de toekomst

ProTass heeft de ambitie om flink te gaan groeien de komende jaren. Ik ga er hard aan werken om ProTass bij te staan bij deze groei. Het is hierbij van belang dat we langdurige samenwerkingen blijven aangaan. In onze missie en visie staan de woorden snelheid en flexibiliteit centraal.

Mocht u eens met mij willen sparren over uw wensen en hoe ProTass deze kan vervullen, dan kunt u mij direct bellen via +31 6 1006 4919 of kom met mij in contact door mij te mailen op eschut@protass.nl.

Heeft u al kennis gemaakt met onze online calculatiemogelijkheid?

Evert Schut

Account manager

+31 6 1006 4919