Maak kennis met de Protocalculator

Protocalculator header

Maak kennis met de Protocalculator

Heeft u al kennis gemaakt met de online calculatie mogelijkheid die ProTass aanbiedt op zijn website? Deze calculator noemen wij de Protocalculator. Wij vertellen u graag hoe deze calculator werkt en de voordelen ervan.

Verlies geen kostbare tijd meer met gebruik van de Protocalculator

Hoe werkt het?

Binnen onze website vindt u bij de offerte mogelijkheden de optie om gebruik te maken van een online calculatie mogelijkheid,  de Protocalculator. Met deze calculator berekend u zelf online de prijs voor uw Rapid Proto Typings. U bepaalt hierbij zelf uw prijs, aantal en levertijd! ProTass zorgt ervoor dat uw opdracht geheel volgens wens geproduceerd wordt.

Binnen de calculator ziet u de eenmalige kosten per levertijd beschreven. Wij hebben hier onderscheid gemaakt in de levertijden 24 uur, drie dagen, vijf dagen en tien dagen. Daarnaast is de prijs afhankelijk van het aantal pcb’s. Onze calculator berekent de prijs tot en met 5 stuks. Het is hierbij belangrijk dat u aangeeft hoeveel SMD componenten u nodig heeft, het aantal verschillende SMD componenten, of het enkelzijdige of dubbelzijdige SMD is, het aantal TH componenten en het aantal verschillende TH componenten.

Met één druk op de knop wordt dan voor u de prijs per stuk berekend.

Onze service
De calculator-tool geeft een prijsaanbieding zonder de kosten voor materiaal en is op basis van pcb’s met een max. afmeting van 300x250mm zonder BGA-componenten. De verzorging van de inkoop voor benodigde materialen is een service die wij ook graag aan u aanbieden, maar er is ook de mogelijkheid dat men zelf de componenten aanlevert.
De voordelen van de Protocalculator

Door gebruik te maken van onze calculator hoeft u geen kostbare tijd te verliezen met het aanvragen van een offerte. Het is een snelle methode om direct inzichtelijk te krijgen hoe het kostenplaatje er voor u project uit gaat zien. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om zelf in de hand te houden welke prijs, aantallen en levertijd bij u wens past.

Bent u overtuigt?

Probeer dan de Protocalculator zelf door precies uw wensen in te vullen binnen de calculator. Vergeet niet daarna met ons contact op te nemen. U kunt natuurlijk ook altijd direct met ons in contact komen om te sparren over uw wensen en hoe ProTass deze kan vervullen via de contactpagina.

Waar wacht u nog op? Maak gebruik van de Protocalculator.

Jos Kivits

Directeur ProTass B.V.

040 – 780 30 00