ProTass | Uitbreiding bij ProTass
Ben je op korte termijn beschikbaar en vind je het leuk om in een technische productieomgeving als operator te werken? Dan komen we graag met je in contact voor onze vacature van SMD-operator waarbij het je uitdaging is om onze SMD-productielijn draaiende te houden.
uitbreiding protass, uitbreiding, eindhoven, doel 2019
16436
post-template-default,single,single-post,postid-16436,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Uitbreiding bij ProTass

Uitbreiding bij ProTass

De productievloer bij ProTass wordt uitgebreid met 230 m².

Een buurman is vaak maar 1 keer te huur.

Deze uitbreiding komt precies op tijd.

Een mooi doel voor 2019…

Door ondertekening van langdurige overeenkomsten met huidige opdrachtgevers en overeenkomsten met nieuwe relaties heeft de directie van ProTass besloten dat verdere groei niet alleen noodzakelijk maar ook mogelijk is doordat het aangrenzende pand beschikbaar is gekomen.

Ook is gebleken dat door actieve acquisitie van vooral de laatste maanden en met name door de flexibiliteit en snelheid, lees levertijd, van ProTass er meer kansen zijn in de huidige markt.

Hierom wordt de productieafdeling anders ingedeeld waardoor er nog meer efficiëntie ontstaat, er ruimte is gecreëerd voor de genoemde verdere groei,  maar ook voor de onlangs aangeschafte klimaatkasten en de inline AOI.

Zodra de nieuwe productievloer in gebruik is genomen zullen alle relaties persoonlijk worden uitgenodigd.

Sneakpreview 1.0
Frank Ramaekers

Directeur ProTass B.V.

Zullen we ook gaan samenwerken?

walter
wstaals@protass.nl
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.