Onze productie is bijna foutloos

PCBassembly

Onze productie is bijna foutloos

Als je jaarlijks groeit door bijna foutloos te produceren kom je in de markt meer partijen tegen die zaken met je willen doen. Dit “verschijnsel” overkwam ons vooral het laatste jaar.
Het proces hierna is wat de ondernemer bezig houdt. Waar haal ik mijn toekomstige medewerkers vandaan? Wie leidt deze op? Wat is mijn lange termijn visie en waar wil ProTass over 5 jaar staan?

Het was voor mij best wel wennen toen klanten mij gingen vragen om verder te groeien...

Een nieuwe SMD ruimte van 230 m²

Deze vragen zijn inmiddels door mezelf en mijn compagnon beantwoord. Hierom is onlangs wederom geïnvesteerd. Nadat we enkele maanden geleden al hadden besloten de ruimte van onze buurman erbij te nemen is binnenkort de SMD ruimte vergroot met 240m².

De nieuwe SMD ruimte is voorzien van een climate controle installatie. Deze zorgt voor de juiste condities voor mens en materialen.

Tevens is er geïnvesteerd in vocht regulerende kasten en een cleanroom. Maar ook zijn we momenteel aan het overwegen om een volgende SMD-lijn aan te schaffen.

Je denkt natuurlijk hierna “what’s next ProTass?”.

We zijn door bovenstaande innovaties continu opzoek naar extra medewerkers die ook foutloos willen presteren. Dus weet u iemand ?

Tot slot, wens ik alle lezers een fijne vakantie toe!

Jos Kivits
Directeur ProTass B.V.

Meer weten of eens vrijblijvend brainstormen?