Het begint met dromen…

begint met dromen

Het begint met dromen…

Als zelfstandig ondernemer ben je natuurlijk altijd bezig met het ontwikkelen van je core business. Weken, maanden en jaren gaan voorbij waarin je iedere keer weer nieuwe kansen en mogelijke ontwikkelingen voorbij ziet komen. We leven nu eenmaal in een maatschappij waarin alles beter, sneller en efficiënter moet. Gelukkig brengt dit natuurlijk ook veel kansen met zich mee. Kansen die jou nachten wakker houden en je zelfs in je dromen niet met rust laten. Nou, laten wij dan eens goed nieuws voor je hebben: je kan al je wildste dromen werkelijkheid laten worden. Hoe? Dat vertellen we je hier.

Heb je een innovatie die je direct toe zou willen passen voor of in jouw onderneming? Durf je die droom werkelijkheid laten worden?

Dromen, durven, denken én doen!

Het ondernemerschap stopt niet

Als ondernemer ben je natuurlijk altijd bezig met je onderneming en de ideeën stromen veelal door je hoofd. Sta je net even lekker ontspannen onder de douche, schiet de nieuwste mogelijke ontwikkeling alweer in je gedachten en ben je, tijdens die ontspannende douche, weer even helemaal aan het ondernemen. Dat is het ondernemerschap, en dat is precies wat deze tak van sport zo ontzettend uitdagend, maar vooral interessant maakt. Hoewel kennissen en anderen in je omgeving het af en toe misschien wel helemaal beu zijn, ben jij als ambitieuze ondernemer niet te stoppen.

Maar wat doe je als je een geweldig idee hebt, maar de mogelijkheden om dit idee uit te voeren nog niet op de markt aanwezig zijn? Ga je zelf aan het ontwikkelen, wacht je totdat de gewenste ontwikkeling eindelijk op de markt komt, of laat je het idee gewoon helemaal varen?

Innovatieve ideeën genoeg

Nog niet zo lang geleden spraken we met een oude bekende. Je weet wel, zo’n ondernemer die vol passie en ambitie zit net zoals jij. Een innoverende ondernemer die al jaren toegewijd is aan zijn vak: een fabrikant van aluminium schuifpuien voor tal van ondernemingen. Een vak waar natuurlijk ontzettend veel vraag naar is, maar waar ook de nodige ontwikkelingen in te zien zijn. Deze beste man liep al jaren rond met het idee om zijn schuifpuien elektrisch te openen. Op deze manier zou je vervolgens via een app op je telefoon, perfect in kunnen zien hoe laat de schuifpui open ging, hoe laat de schuifpui sloot en hoelang de schuifpui eigenlijk open had gestaan. Super handig natuurlijk, daar waren wij het direct mee eens.

Ontwikkelingen lopen achter in de markt

Maar dit idee dwaalde niet zonder reden al jaren in zijn hoofd rond: de ontwikkelingen in de markt stonden hem niet toe om zijn idee daadwerkelijk tot uitvoering te brengen. Iets wat het natuurlijk ontzettend lastig maakt om je onderneming de weg te laten bewandelen die jij voor ogen hebt. Hoewel het natuurlijk goed voor je ego is, is het ook ontzettend frustrerend wanneer jouw innovatieve ideeën voorlopen op de algemene ontwikkelingen in de rest van de markt (en in sommige gevallen zelfs in de rest van de wereld). Dit kan niet alleen tot frustratie, maar ook tot een groeistop leiden.

En dat is nou precies waarom wij doen wat wij doen. Om ondernemers zoals deze oude kennis, te ondersteunen in de uitvoering van hun innovatieve ideeën. Sta eens even stil en stel jezelf eens voor dat werkelijk waar álles mogelijk is. Welke elektrische innovatie zou jij dan direct toe willen passen voor jouw onderneming? Welke manieren zou jij kunnen vinden om jouw onderneming naar een nog hoger niveau te tillen?

Durf het onmogelijk mogelijk te maken

Alles is mogelijk. Wanneer iedereen in je omgeving je vertelt dat de uitwerking van jouw idee onpraktisch of zelfs onmogelijk is; staan wij voor je klaar. Net als jij, zijn ook wij namelijk iedere dag bezig met innovatieve ideeën: en wel de uitwerking hiervan.

Als elektronicabedrijf werken wij dagelijks aan de assemblage van PCB’s; je weet wel, die groene of bruine printplaten die ook in de afstandsbediening van je tv zitten. Om continue innovativiteit te kunnen leveren, hebben wij dagelijks contact met diverse ontwikkelaars door het hele land. Onze skills, gecombineerd met hun kennis, zorgen ervoor dat ook jouw idee tot uitvoering gebracht kan worden.

Zullen we ook gaan samenwerken?