Ontvang uw offerte binnen 8 uur

8 uur offerte header

Ontvang uw offerte binnen 8 uur

Voor al uw printplaten waar u snel de assemblageprijs van wilt weten, hebben wij de mogelijkheid bij ProTass om binnen 8 uur (kantoortijd) uw assemblageprijs te kunnen ontvangen. Wij vinden het belangrijk dat u snel geholpen wordt en niet dagen tot zelfs weken hoeft te wachten op uw assemblage offerte.

ProTass biedt advies én denkt graag proactief mee

Hoe werkt het?

Binnen de ProTass website vindt u bij de offerte mogelijkheden de optie om gebruik te maken van de optie om binnen 8 kantooruren uw offerte binnen te krijgen. Hierbij zijn er drie stappen te volgen waarbij u, na aanvraag, een bevestigingsmail ontvangt met de benodigde gegevens. Tevens wordt u doorverwezen naar het offerte-aanvraag-specificatie-formulier. Door middel van het gebruik van dit formulier kunt u uw aanvraag gemakkelijk specificeren. Bij binnenkomst van de specificaties voor 10:00 uur, ontvangt u dezelfde dag nog uw prijs in huis! Binnen 8uur.

Stap 1:

Vul uw e-mailadres in om de aanvraag te starten. Zo weten we direct waar we u kunnen contacteren.

Stap 2:

U ontvangt van ons een bevestigingsmail voor uw aanvraag met daarbij de benodigde gegevens en het offerte-aanvraag-specificatie-formulier, waarmee u uw aanvraag gemakkelijk kan specificeren.

Stap 3:

Verstuur uw offerte-aanvraag-specificatie-formulier ingevuld naar ons terug. Daarna starten wij met onze calculatie en ontvangt u binnen 8 kantooruren uw assemblageprijs! Bij opdracht wordt de inkoop van alle materialen door ons verzorgt.

De voordelen van de offerte mogelijkheid binnen 8 uur

Door gebruik te maken van deze offertemogelijkheid hoeft u geen tijd te verliezen bij de aanvraag van een offerte. Snel schakelen voor onze klanten vinden wij bij ProTass belangrijk. Door middel van het offerte-aanvraag-specificatie-formulier is het direct inzichtelijk wat er moet gaan gebeuren. ProTass gaat dan voor u aan de slag om uw aanvraag zonder problemen te verwezenlijken en dit doen we met een zo’n korts mogelijk tijdsbestek.

Bent u overtuigt?

Volg dan het stappenplan om met ons in contact te komen via deze link. U kunt natuurlijk ook direct met ons contact opnemen, mocht u nog vragen hebben of willen sparren over uw wensen.

Ik wil binnen 8 uur een offerte ontvangen!

Evert Schut

Account manager

+31 6 1006 4919